Så er WordPress 6.0 kommet ud

Nogle sider bliver opdateret automatisk - enten fordi indstillingerne er sat sådan eller fordi webhotellet bare gør det - andre sider skal man selv ind og opdatere. Det er dog vigtigt du får opdateret!
Laesmere
Ordbog på hjemmeside

Ordbog på hjemmeside

Er der ord og udtryk på din hjemmeside, som kræver lidt forklaring, så er en ordbogsfunktion måske det du mangler.
Se hvordan vi har lavet en ordbog på vores hjemmeside.
Laesmere1
dictionary

Ord­deling på mindre skærme?

Lange ord kan være en udfordring på f.eks. mobiltelefoner, selvom du har gjort skrift-størrelsen mindre...
Men der er en løsning.
Laesmere1

Giv os en anmeldelse på Google

Vi siger rigtig ofte til vores kunder at de skal huske at få anmeldelser fra deres kunder - men har selv været alt alt for dårlige til det....

Indrømmet – vi er ikke gode til opsøgende opgaver. Og heldigvis har vores arbejde været godt nok til at vores kunder har anbefalet os videre.
Når vi anbefaler noget til vores kunder, så har vi altid brugt andre kunder som “demo” – men det er faktisk rigtig rart at kunne vise det på vores egen side – som f.eks. ordbogsfunktionen jeg omtalte i sidste indlæg. Derfor er det også på tide, at vi kommer igang med at samle nogle anmeldelser sammen.
Har du haft et samarbejde med os, så håber vi derfor at du vil bruge et øjeblik på at give os en anmeldelse – bare klik her.
Og er du nu ved at gå i panik over at skulle skrive en længere tekst om vores samarbejde, så er det ikke nødvendigt – det er muligt “bare” at give en stjerneanmeldelse, selvom vi selvfølgelig vil sætte pris på nogle ord om hvad der ligger til grund for din anmeldelse.
Kunder

Tusind tak til alle vores kunder

Vi er nok tæt på verdens heldigste virksomhed - at have fået lov at arbejde sammen med så mange vidunderlige kunder.
Laesmere1

Ret til at trække din tilmelding tilbage

Du kan altid trække din tilmelding tilbage. Det kan du gøre, ved at klikke på "Afmeld" nederst i dette nyhedsbrev eller ved at sende en e-mail til support@nordiccustommade.dk
Nordic Custom Made
Industriparken 42
4270 Høng
info@nordiccustommade.dk
+45 31 14 33 77
facebook
Linkedin
youtube
Email Marketing Powered by MailPoet