skip to Main Content

NY
WEBSHOP


Med en webshop-pakke får du alt det en normal webside-pakke tilbyder PLUS opsætning af et par andre ting

Har I brug for at kunne sælge online, så er en ny webshop sat op i WordPress med WooCommerce en god idé. Det er nemt at redigere produkter, tilføje produkter, oprette kategorier og der kan tilknyttes alle ønskelige betalingsformer.

WooCommerce er et fuldt udviklet shop-system, som er simpelt at bruge uanset om I skal have en lille webshop med få varer, der kun skal sælges lokalt, eller om I skal have en webshop, der skal sælge både fysiske og elektroniske produkter, håndtere forskellige sprog, valutaer og moms-satser, fragt og lagerstyring.

Så hvis du ønsker dit firma ikke kun skal have en hjemmeside, men også være en webshop, er det præcis det, vi kan gøre for dig. Med en webshop får du alt det, der også er i en alm. hjemmeside, så webshoppen bare kan betragtes som et add-on til din hjemmeside. Der kan tilknyttes mange typer funktioner til webshoppen og processen for udarbejdelse af en webshop er det samme som for en hjemmeside.

Det er nemt, hurtigt og ofte også billigere at handle via nettet, så selvfølgelig er det oplagt at din hjemmeside ikke bare skal være et visitkort, men selve handelsportalen.

Back To Top
Nordic Custom Made