skip to Main Content

Introduktion til NCM

Skrevet i NCM-nyt den 14. november 2016

På lidt over 12 måneder, har samarbejdet mellem Visue og DejligLama skabt grobund for flere spændende projekter i 2017. I samarbejdets første leve år er det blevet til 4 større budrundter, 2 vundet og en række nye projekter for ikke at tale om en konsolidering af samarbejdet med eksisterende kunder fra begge virksomheder.

De større budrunder har især budt på et oganisatorisk problem. Vi arbejder og agerer som een virksomhed, men er faktisk et konsortium. For at gøre den fortælling nemmere, og fremad rettet stå mere synligt sammen ud ad til, har vi i fælleskab besluttet at danne Nordic Custom Made.

Både Linda Kristiansen fra Visue og Kåre Mulvad Steffensen fra DejligLama er aktive figurer i det danske WordPress Community, og arbejder på at gøre det nordiske WordPress økosystem endnu mere kendt. Det gør vi ved at fokusere på de gode WordPress ressourcer der findes i norden.

Arbejdet foregår

  • netværk
  • remote
  • kompetencer.
  • WordCamp DK – og samarbejde med norden
Tilbage til bloggen

Linda Kristiansen

Linda har arbejdet med kommunikation, PR og hjemmesider mm. i mange år og har hovedkulds forelsket sig i WordPress. Grundlæggende mener...

Back To Top
Nordic Custom Made