Tilskuds­ordninger

Nordic Custom Made er godkendt rådgiver til forskellige tilskudspuljer.

Der findes faktisk rigtig mange puljer, hvor virksomheder kan få tilskud til rådgivning, sidemandsoplæring, udvikling mm. Desværre overses de bare ofte.

Vi har flere kunder der har nydt glæde af disse puljer og har fået tilskud på op til 50% af deres projekt. Det kan du muligvis også.

Hvilke puljer er der lige nu

Som godkendt rådgiver hos SMVDigital holder vi os opdateret om hvilke puljer der er åbne/på vej og forsøger at skrive om de forskellige på vores blog (se også nedenfor).

Hvad kan man få tilskud til?

Der findes mange forskellige puljer. Nogle puljer er primært til rådgivning inden for digital rådgiving, e-handel og automatisering. Og her glemmer mange at det at få lavet et nyt site ofte er tæt på 80% rådgivning (resten er udvikling).

Andre puljer kan være til implementering, sidemandsoplæring og enkelte kan også indeholde konkret udvikling.

Der findes puljer fra 25.000,- og op til 250.000,- afhængig af projektet.

Vi hjælper gerne med ansøgningen

Men alle ansøgninger er individuelle og skal baseres på jeres behov, derfor vil sådan en hjælp primært bestå af et samarbejde med jer for at få sat de rigtige ord på og måske vi kan assistere med lidt inspiration.

Vi har læst en god stak ansøgninger igennem og har flere kunder der er blevet godkendt, så vi har en rimelig idé om hvordan en ansøgning kan laves.

Lad os tage en snak om jeres projekt over en kop kaffe og se om der evt. er en pulje der matcher.

Cases

Nyheder

Hvad søger du efter?

Sommerferie

Ryd op i din MailPoet-liste automatisk og overhold GDPR!