Webshop

Har I brug for at kunne sælge online, så er en webshop sat op i WordPress med WooCommerce en god idé.

Det er nemt at redigere produkter, tilføje produkter, oprette kategorier og der kan tilknyttes alle ønskelige betalingsformer.

WooCommerce er et fuldt udviklet shop-system, som er simpelt at bruge uanset om I skal have en lille webshop med få varer, der kun skal sælges lokalt, eller om I skal have en webshop, der skal sælge både fysiske og elektroniske produkter, håndtere forskellige sprog, valutaer og moms-satser, fragt og lagerstyring.

Det er muligt at integrerer et POS-system (kasse), så der altid er styr på lageret, labels kan udskrives automatisk og det er nemt at tilknytte ønskeliste og sammenligningsmoduler.

Så hvis I ønsker dit firma ikke kun skal have en hjemmeside, men også være en webshop, er det præcis det, vi kan gøre for jer. Med en webshop får I alt det, der også er i en alm. hjemmeside, så webshoppen bare kan betragtes som et add-on til din hjemmeside. Der kan tilknyttes mange typer funktioner til webshoppen og processen for udarbejdelse af en webshop er det samme som for en hjemmeside.

Det er nemt, hurtigt og ofte også billigere at handle via nettet, så selvfølgelig er det oplagt at din hjemmeside ikke bare skal være et visitkort, men selve handelsportalen.

Vi har lavet mange webshop med unikke løsninger – og laver også gerne jeres. Kontakt os og hør om mulighederne over en kop uforpligtende kaffe.

Priser fra: 34.000,- ekskl. moms

Cases

Nyheder

Hvad søger du efter?

Oprydning af Elementor formular­indsendelser

Sommerferie