Hjemmeside

Fra idé til online hjemmeside. Vi laver unikke hjemmesider og gør vores bedste for at siden afspejler jer og jeres virksomhed.

1. Indhentning af information

Den vigtigste forudsætning for, at din hjemmeside bliver en succes er vores kendskab til dig og din virksomhed. Vores viden og erfaring om design, teknologi og kommunikation er stor, men for at siden bliver unik og sender de rigtige budskaber har vi brug for dine input, ønsker og krav.

Vi besøger gerne dig og din virksomhed for at få en bedre fornemmelse af emne, branche og målgruppe. Det giver os de bedste forudsætninger for den videre proces.

De tre vigtigste ting vi har brug for information om er

  • Formålet med hjemmesiden
    Ønsker I at sælge et produkt eller en ydelse? Ønsker I at kunder skal tage kontakt eller er formålet noget helt andet – f.eks. at dele informationer?
  • Målgruppen
    Er der en bestemt type målgruppe I henvender jer til? Er der flere forskellige? Det er vigtigt at vi sætter os i målgruppens sted, når vi opbygger og designer jeres hjemmeside.
  • Indhold
    Hvilke oplysninger søger jeres målgruppe efter på hjemmesiden? Søger de efter specifikke oplysninger, en bestemt vare eller en online bestilling?

2. Planlægning

Næste skridt i processen er – på baggrund af de indsamlede informationer – at planlægge udviklingen og implementeringen af hjemmesiden.

I fællesskab udarbejder vi et sitemap, som et udkast til hjemmesidens strukturelle opbygning. Det giver et overblik og sikrer at vi kan have fokus på brugervenlighed og de enkelte siders indhold og opbygning.

Ved større hjemmesider udarbejdes en udvidet produktionsplan, hvor udviklingen af hjemmesiden bliver delt op i mindre milepæle.

3. Design af hjemmeside

Efter fastlæggelse af hjemmesidens struktur, begynder vi at arbejde med designet. Designet skal både understøtte sidens funktioner, men også tilpasses målgruppen. F.eks. er der stor forskel på om hjemmesiden skal sælge børnetøj eller præsenterer en økonomisk virksomhed.

Har I i forvejen et logo vil dette selvfølgelig spille en stor rolle for at styrke den visuelle identitet.

Når vi har udarbejdet et udkast til design af jeres ny hjemmeside i form af forside og undersider, så fremsender vi en præsentation af vores idéer. Derefter tager vi en dialog – enten ved et møde eller telefonisk. På baggrund af denne dialog tilpasser vi designet, hvis der er behov for det og når designet er godkendt, begynder vi udviklingen af hjemmesiden.

4. Udvikling af hjemmeside

Vi har nu et overblik over hvordan slutresultatet forventes/ønskes og vi kan få opbygget hjemmesiden med de funktioner der er behov for. WordPress er yderst fleksibelt og der findes enormt mange udvidelsesmuligheder. Skulle den udvidelsesmulighed I lige har behov for ikke findes, vil det være muligt at få den udviklet særskilt.

Afslutningsvist vil vi lægge de tekster og billeder vi har modtaget fra jer ind. Der kan være en stor fordel i at få taget billeder specifikt til hjemmesiden, så de matcher designet, men vi anbefaler at dette afventer at designet er på plads.

5. Test og offentliggørelse

Når vi er færdige med at sætte funktioner og indhold op, vil vi køre forskellige tests for at sikre kvaliteten af hjemmesiden. Vi vil bl.a. teste hjemmesiden i de mest benyttede browsere, på forskellige skærm-størrelser og I vil få adgang til at tjekke siden igennem for at se om alt er som ønsket.

Hjemmesiden ligger i denne testfase på vores server. Når vi har testet og I har godkendt siden, flytter vi den over på jeres webhotel. Her tester vi igen at alt fungerer og kører de sidste tests, der kun er mulige efter vi har tilladt siden at være synlig for søgemaskiner. Vi sørger også for at tilknytte tag manager, analytics og search console.

6. Vedligeholdelse af hjemmesiden

Sammen finder vi en dag, hvor I får et kursus (ca. 2 timers varighed) i den daglige webredaktion, hvordan I tager en backup og vedligholder hjemmesiden.

WordPress er et Content Management Systemer (CMS), som gør det muligt for jer selv nemt at vedligeholde indholdet på hjemmesiden bare I har adgang til internettet. Via kontrolpanelet kan I oprette nye sider, nyheder, lægge billeder ind og redigere eksisterende indhold helt uden kendskab til programmering. Hvis I har lidt erfaring med Word, så vil I hurtigt finde jer til rette på jeres nye WordPress hjemmeside.

Ønsker I ikke selv at vedligeholde siden, så tilbyder Nordic Custom Made også at gøre det – læs om vores opdateringsabonnement.

Priser fra: 18.000,- ekskl. moms

Cases

Nyheder

Hvad søger du efter?

Ryd op i din MailPoet-liste automatisk og overhold GDPR!

Kopier et WordPress-site over til et andet webhotel