Opdaterings­abonnement

Det er så helt igennem forfærdeligt hvis uheldet pludselig sker og du ikke har en backup. Forebyg uheldet ved at tegne et opdateringsabonnement.

WordPress er et OpenSource CMS, der løbende bliver udviklet og opdateret – bl.a. med henblik på hele tiden at være så sikkert som muligt. Mange af opdateringerne er vigtige i forhold til sikkerhed og undgå hackerangreb og derfor er det en rigtig god idé altid at have den nyeste version af WordPress installeret. Det samme gør sig gældende for de forskellige plugins og temaet din side er bygget op med.

Ofte er det ganske uproblematisk at opdatere WordPress, plugins og tema. Der hvor vi ofte oplever problemer er konflikter mellem plugins. Resultatet er manglende sider, funktioner der ikke gør som de plejer, eller hele sitet simpelthen stopper med at fungere.

Hos Nordic Custom Made tilbyder vi opdateringsabonnementer, hvor vi tjekker jeres side minimum 1 gang om måneden for opdateringer og sørger for at installere dem på forsvarlig vis.

Hvilket opdateringsabonnement passer til mit website?

Hos Nordic Custom Made har vi to typer af opdateringsabonnementer. Vi har opdelt det efter om det er et website med eller uden specialudviklet løsninger / shop. Der kan i enkelte tilfælde være undvigelser fra dette, så kontakt os gerne og lad os høre om jeres løsninger.

Lille

Til websites uden shop / specialudviklet løsninger

520,-

Ekskl. moms pr. måned

Stor

Til websites med shop / specialudviklet løsninger

830,-

Ekskl. moms pr. måned

VI HAR BRUG FOR

 • en administratoradgang til jeres side
 • eventuelle licensnøgler til plugins og tema
 • adgang via ftp
 • adgang til mysql-databasen

Ved opstart af opdateringsabb. binder du dig til et års abb.
– derefter kan abb. opsiges med udgangen af indeværende måned.

ET OPDATERINGSABONNEMENT HOS NORDIC CUSTOM MADE INDEHOLDER

 • Overvågning i vores overvågningssetup som giver os besked hvis ting ændre sig på sitet
 • Activity Log opsat, som holder øje med alle ændringer foretaget via backenden
 • Nedetids monitor, som giver os en alarm hvis sitet skulle gå ned
 • Opsætning af backup som tager dagligt eller ugentligt backup af filer og database. Backuppen gemmes på en dropbox væk fra serveren
 • Sikkerheds plugin opsætning og overvågning
 • Opdatering af WordPress *
 • Opdatering af installerede plugins *
 • Fejlrettelser på sitet, og i plugins som følge af opdateringer **


Vi holder øje med sitet løbende, minimum 1 gange om måneden. Opdatering sker løbende af plugins og WordPress når vi vurderer de enkelte elementer har bedst mulighed for at fungerer i samspil med jeres sites særlige kombination af tema og plugins.

** Når et site har mange plugins, stiger kompleksiteten, og jeres site har en unik sammensætning af plugins som de enkelte pluginudviklere ikke nødvendigvis har taget højde for når de kommer med opdateringer. Derfor går vi ind og sikre at eventuelle uhensigtsmæssigheder mellem de enkelte plugins og WordPress bliver rettet så jeres hjemmeside fortsat fungerer efter planen. Skulle der opstå problemer med et plugin som ikke lader sig løse med rettelser, stiller vi et løsningsscenarie op for jer som f.eks. kunne indeholde udskiftning af ødelagte plugins mv.
Udskiftning af plugins er ikke en del af opdateringspakken.

Cases

Nyheder

Hvad søger du efter?

Sommerferie

Ryd op i din MailPoet-liste automatisk og overhold GDPR!