Sådan redigerer du mange billeder til hjemmesiden på en gang

Står du med en mængde billeder, der alle skal bruges online, og alle skal følge en vis standard højde eller bredte?

Bulkresizephotos.com klarer jobbet bedre en andre automatiserede løsninger vi har set. Et kæmpe plus er at det fungerer UDEN at du skal uploade alle billederne til en eller anden server. Det foregår altså nede på din egen computer, og derfor ganske hurtig.

Overskuelige indstillinger

Når du har valgt biblioteket eller mængden af billeder du ønsker Bulkresizephotos skal arbejde på, får du mulighed for at vælge mellem; Scale, Longet Side, Width, Height og Exact Size.

Det siger måske sig selv, altså gør et billede procentvis mindre, lav en fast bredte og lad højden varierer (for at holde proportionerne i billedet), eller omvendt, hold en fast højde. Eller ændre alle billederne til en specifik størrelse og udfyld evt. “baggrund” der måtte fremkomme ved det med en farve.

MEN, måske rigtig interessant, så kan du også bruge; Longest Side. Med den indstilling kan du sørge for at det enten er højden eller bredden der sættes, alt efter om du har med et høj eller bredformat billede at gøre.


Når du stiller på tingene, får du nederst på siden hele tiden et eksempel vist ud fra de billeder du har valgt.

På den måde kan du hurtigt se om indstillingerne giver det ønskede resultat.

Gemmer originalen

Oh, og så skal du ikke være bange for at prøve dig frem, for ændringen sker ikke på dine originale billeder. Du får helt automatisk et nyt sæt billeder med de ændrede proportioner.

Og HUSK, en god tommelfingerregl ift. billedestørrelser:

Filen bør aldrig være større end 300kb for et fuldskærmsbillede, og max 1900px i bredden for de fleste skærme.

Bookmark http://bulkresizephotos.com/ nu.

Nyheder

Hvad søger du efter?

Kopier et WordPress-site over til et andet webhotel

Nu’ det jul igen og nu’ det jul igen…