Gode råd til sociale medier: Facebook

Sociale medier er i løbet af de sidste mange år blevet en del af vores hverdag og blevet en afgørende del af vores kommunikation med hinanden.

Vi hos Nordic Custom Made vil fremover en gang om måneden på vores facebook-side give gode råd som netop du kunne have brug for til din virksomhed i forhold til sociale medier. Dagens emne er Facebook!

Facebook er både det nye og det gamle sort! Alle er der, og det er derfor en oplagt for platform for kommunikation med dine kunder. På din fb-side kan du se hvor langt dine opslag når ud samt promovere dine posts mod betaling, dine kunder kan “rate”, anbefale og give din virksomhed ris og ros – netop den slags kunde-feedback kan nemlig forbedre din marketings-strategi i fremtiden – så lyt til hvad dine kunder har at sige og besvar alle spørgmål. Det er samtidig vigtigt at du gør det let for kunden at finde frem til det, du ønsker, de skal finde – for eksempel kan du lede kunderne fra de sociale medier til din side eller til handling i form af køb eller tilmelding via links.

Ønsker du at komme mere ud til folk, samt skabe et godt image, kan du eksempelvis gøre dette ved jævnligt at lave konkurrencer, lodtrækning osv – kun fantasien sætter grænser, og det kan give pote at finde ud af hvad der adskiller din virksomhed fra andre. Men det kan samtidig være en fordel at se hvordan konkurrenterne når ud til målgruppen, og på den måde at finde inspiration.

Har I brug for en speciel facebook-app? – Vi laver alt fra konkurrencer og video-indlejringer til takt-og tone-sider.
Vi klarer det hele, fra design over opsætning til aktivering. I skal blot give os besked om hvad I ønsker, samt give os adgang til jeres side på administrator-niveau – og vi guider selvfølgelig hvordan.

Nyheder

Hvad søger du efter?

Kopier et WordPress-site over til et andet webhotel

Nu’ det jul igen og nu’ det jul igen…