skip to Main Content

Vidste du, at man kan “Masse-redigere” istedet for at skulle ind på hver enkelt vare?

Skrevet i NCM-nyt den 28. marts 2019

Helt aktuelt sidder jeg med en kunde, der skal have brand på alle sine produkter. Hidtil har brandet været tilføjet som en kategori, men i forbindelse med et smartere produktfilter i shoppen, så skal der altså lige rettes ca. 600 produkter.

Lige først da jeg nævnte det for kunden, kunne jeg høre opgivelsen og tanken om hvorvidt dette filter virkelig var nødvendigt. Men heldigvis kunne jeg berolige og forklare, at det havde vi ordnet i løbet af 15-20 minutter med “Masse-rediger”.

Og hvordan gør man så det?

  1. Start med at logge ind i dit kontrolpanel og vælg Varer (du kan også masseredigere f.eks. indlæg, hvis mange indlæg evt. skal have ny kategori)
  2. Filtrer nu efter de produkter du gerne vil masse-redigere
  3. Sæt flueben i feltet oppe ved navn (så bliver alle markeret)
  4. Vælg nu “Massehandling” > “Rediger” > Anvend
  5. Nu åbner der sig et felt næsten som når du vælger “Lynrediger” – her kan du vælge en ny kategori eller ny tilbudspris (procentvis, når nu det er en masseredigering) osv.
  6. Afslut ved at trykke “Opdater” – Husk at skifte til næste side hvis der er flere end 20 produkter/indlæg (og husk at du ved at klikke på “Skærmindstillinger” oppe i højre hjørne, kan vælge at få vist flere i listen af gangen end de 20 som er standard)

 

 

Tilbage til bloggen

Linda Kristiansen

Linda har arbejdet med kommunikation, PR og hjemmesider mm. i mange år og har hovedkulds forelsket sig i WordPress. Grundlæggende mener...

Back To Top
Nordic Custom Made