Campingplads med klikbar pladsoversigt, kassesystem mm.

Den lokale campingplads i Skælskør ønskede, at blive mere automatiseret online. Deres gamle hjemmeside havde visse udfordringer og resulterede i at mange opgav at bestille plads online og derfor ringede istedet.
Udført:
2022
Budget:
3/5
Teknologier:
WordPress, Elementor, OpenPos, WPML,

Det vigtigste punkt til en ny hjemmeside var et oversigtskort der hurtigt kunne vise hvilke pladser der var ledige på det ønskede tidspunkt – og hvor man bare kunne klikke på den specifikke plads for at booke netop den.

Efter at have googlet os grønne i hovederne blev vi enige om at det var en opgave som vi blev nødt til selv at udvikle, da der ikke var nogen af de aktuelle plugins eller eksterne systemer, der virkede helt som ønsket.

Vi fik lavet et system, hvor man kan søge både på periode, men også på pladstype og straks se hvilke pladser der er booket/ledige og klikke ind for at reservere.

Derudover har campingpladsen salg af is, slik mm. og kunne godt tænke sig at alt blev samlet ét sted, så vi har integreret Open Pos i hjemmesiden, så de nemt kan sælge diverse snak fra receptionen. Og ydermere så skal siden integreres med Uniconta.

Siden er desuden sat op med WPML til at administrere forskellige sprog – Carsten, der har campingpladsen har valgt at benytte WPML’s automatiske oversættelse.

Nyheder

Hvad søger du efter?

Sommerferie

Ryd op i din MailPoet-liste automatisk og overhold GDPR!