Brugervenlige uddannelser

Website med integration til Statens Uddannelsesportal + mulighed for at vælge uddannelser og få printet eget program
Udført:
2018
Budget:
3/5
Teknologier:
WordPress, Jquery, PhP, Javascript

Erhvervsakademi Sjælland er Sjællands uddannelsesportal skulle have redesignet og udviklet et site som skulle kunne håndtere deres mange brugere, og samtidig kunne håndtere alle de nye brugere som de løbende får ind.

Aftalen

  • Nyt website
  • Implementering af nyt design udviklet inhouse
  • Fuldt responsivt – virker i alle skærmstørrelser
  • Cross-platform – virker i alle browsere på PC, Mac, tablets og smartphones
  • Brugervenlig backend til håndtering af de mange brugere
  • Løbende vedligeholdelse, opdatering og monitorering af systemet

Den nye hjemmeside ændrer radikalt på EASJs måde at vise uddannelser på. Fokus er rettet mod, at finde den rette uddannelse, uanset om det er fuldtid eller efteruddannelser.
Når du går på opdagelse i de mange uddannelsestitler, eller bruger fritekst søgningen er der for den enkelte uddannelse, lagt vægt på at du nemt kan læse om jobmuligheder, niveau, varighed mv.

En Active Directory integration gør at vi kan vise den relevant studievejleder. Og så ligger der iøvrigt en kæmpe motor og styrer hele optagelse delen – mere om den senere.

Fritekstsøgningen sker via en ekstern service; Cludo, som er en søgeløsning som hjælper brugere med at finde resultater, også selv om der ikke bruges præcis de søgeord der står på siden. Cludo giver EASJ mulighed for at styre meget specifikt hvilke søgeresultater en besøgende skal have. Der gives løbende information om hvilke ord der søges på, så EASJ kan opsætte resultatsider for disse ord.

Easj har 5 afdelinger på Sjælland, og et stærkt netværk til erhvervslivet i alle dele af landet. derfor er der fra forsiden også lagt vægt på informationerne rettet mod denne specielle brugergruppe.

Nyheder

Hvad søger du efter?

Ryd op i din MailPoet-liste automatisk og overhold GDPR!

Kopier et WordPress-site over til et andet webhotel