Automatisering og brugervenlighed i fokus

Webshop med masser af lækker funktionalitet backend og integration til POS-system og e-conomi
Udført:
2014-2022
Budget:
4/5
Teknologier:
WordPress, WooCommerce, WPBakery / Visual Composer, Mailpoet

Kalundborg Skov Park Have har været kunde hos Nordic Custom Made siden 2014. Deres første projekt var at få lavet en hjemmeside hvor man kunne se hvilke produkter de solgte – men ikke en webshop. Siden da er siden blevet til webshop, der er servicepos, integration til E-conomic og Smartsend på.

Kalundborg Skov Park Have ApS har travlt – og derfor er det vigtigt at alt kører så automatisk som muligt. Når det kommer en ordre sendes den automatisk til print – men ikke bare på en hvilken som helst printer. Der er lavet særlige pakkeborde til de forskellige forsendelsesmetoder.

Backend sorteres ordrelisten også automatisk ud fra forsendelsesmetode.

Derudover har masser af funktionalitet til deres kunder. De kan sammenligne produkter, se anbefalede mersalgsprodukter, specifikt valgt til det produkt de kigger på. Der er ønskeliste. De kan booke services mm.

De har også en ordbogsfunktion, så kunden kan holde musen over evt. tekniske ord på et produkt og få en forklaring.

De har produkter i mange prisklasser og det betyder at en del ordrer ikke kan betales med kort, men skal betales via faktura. Hertil har vi gjort, så når beløbet i kurven overstiger X antal kroner, så er det automatisk et faktura-køb.

Nordic Custom Made underviser nye medarbejdere i webshoppen, laver løbende udvikling og står for den te4kniske opdatering, mens Kalundborg Skov Park Have selv håndtere produktoprettelse mm.

I 2022 har vi ændret design på Kalundborg Skov Park Have + bygget deres site op med Elementor Pro istedet for WPBakery / Visual Composer.

Nyheder

Hvad søger du efter?

Ryd op i din MailPoet-liste automatisk og overhold GDPR!

Kopier et WordPress-site over til et andet webhotel