Kompleks side gjort enkel

Opgaven for Naturvidenskabernes Hus har været en af de mest avancerede, sjoveste og mest komplekse sider vi har lavet – og så har samarbejdet med kunden bare været skønt
Udført:
2023
Budget:
4/5
Teknologier:
WordPress, Elementor, Advanced Custom Fields m.fl.

Det her har været en helt vildt fed side, at få lov at lave.

Første udfordring var, at de har virkelig mange tilbud til forskellige målgrupper – hvordan kunne det gøres overskuelligt. Og det skulle gerne tale sammen med en kalender, et kort der viste placering af events, diverse faktabokse, samarbejdspartnere, videns-indlæg og meget meget mere .

Vi har i tæt samarbejde med Naturvidenskabernes hus fået udviklet forskellige sidetyper og defineret hvilke felter/indhold, der var behov for på hver enkelt + hvilket indhold, der skulle kunne hentes fra andre sidetyper. Et ret stort puslespil til at begynde med – og der har også været behov for løbende ændringer – men nu hvor indholdet skal lægges ind giver det bare så god mening, at der var klarhed på strukturen fra start. Det gør al fremtidig arbejde væsentlig nemmere.

Siden er lavet i WordPress med Elementor, en masse advanced custom fields + en god bunke special-kodning – bl.a. til deres kalender. De har fået udviklet en masse elementer, som kan benyttes på tværs af sitet.

I skrivende stund er sitet gået live, men vi fortsætter samarbejdet med Naturvidenskabernes Hus.

Nyheder

Hvad søger du efter?

Ryd op i din MailPoet-liste automatisk og overhold GDPR!

Kopier et WordPress-site over til et andet webhotel