Husk nyhedsbrevet

Med Mailpoet er det blevet nemt at sende nyhedsbreve ud.

I går sendte vi et nyhedsbrev ud – har du ikke fået tilmeldt dig, så kan du se nyhedsbrevet her. Og længere nede kan du tilmelde dig, så du ikke misser det næste gang.

Når vi sender nyhedsbreve ud, så er der ofte tips og tricks med, gode idéer til funktioner eller link til puljer.

Og med Mailpoet er det faktisk ikke så svært at lave et nyhedsbrev. Mailpoet er 100% integreret på hjemmesiden, så når nyhedsbrevet skal oprettes, så skal du ikke logge ind et andet sted og kopiere tekster over. Du klarer det hele fra dit kontrolpanel. Og du kan nemt indsætte de nyheder, sider, event og produkter som findes på dit site – det klares med et flueben.

Vi anbefaler altid vores kunder, at få sat en mailpoetformular op og begynder at indsamle abonnenter – for selvom du måske ikke har grundlag for et nyhedsbrev i dag, så er det rart at have en klar liste at sende ud til når du en dag har grundlaget på plads.

Og ja, du kan sagtens lave mailflow med Mailpoet, der er statistik og afmeldningslink i bunden af nyhedsbrevet, masser af lækre formularer og skabeloner og selvfølgelig double opt in (mailbekræftelse) ved tilmelding.

Bruger du WordPress, så hjælper vi gerne med at sætte Mailpoet op på din side.

Men tilbage til vores eget nyhedsbrev – har du tilmeldt dig?

Nyheder

Hvad søger du efter?

Oprydning af Elementor formular­indsendelser

Sommerferie