NORDIC
CUSTOM
MADE


Er resultatet af Dejlig Lama og Visue, der efter lidt over et års samarbejde, har valgt at blive slået sammen.
Det hele går lidt hurtigt, vi bliver flere og flere, vi har travlt, men vi elsker det vi laver.
Er det WordPress du er til, så er vi med dig hele vejen fra idé til færdig løsning!

Linda Kristiansen

PROJEKTLEDER, EJER

Linda sætter en ære i service og elsker sin PC meget højt. Denne kombination gjorde det helt naturligt for hende at starte Visue i 2011. Hun kan både nørde med hjemmesider og have kontakt med masser af skønne kunder.

Linda har arbejdet med kommunikation, PR og hjemmesider mm. i mange år og har hovedkulds forelsket sig i WordPress. Grundlæggende mener hun at den største begrænsning i WordPress er vores fantasi.

I dag sidder Linda og lægger opgaver i pipeline og jonglere opgaver vs. hænder.

Kåre Mulvad Steffensen

PROJEKTLEDER, EJER

Kåre har mange års erfaring med håndtering af digitale medier, online kommunikation, branding og har, som Linda, forelsket sig hovedkulds i WordPress. Han er simpelthen ekspert i digital rådgivning med fokus på WordPress.

Kåre tror på at man skal se udvikling af hjemmesider som en rejse, et løbende stykke arbejde og samarbejde. En hjemmeside skal nemlig være lige så dynamisk og levende som det firma eller person den forsøger at afspejle.

Kåre startede DejligLama i 2009, hvor han har stået for hjemmesider og andre digitale løsninger på open source teknologi til små og mellemstore virksomheder, der har været super glade for hans arbejde.

Frederik Rosendahl-Kaa

WEBUDVIKLER

Frederik er manden som får tingene til at makke ret. Han er super god til sine koder og stiller man ham en opgave, så har han lynhurtigt et bud på en holdbar løsning.

Han er uddannet web-integrator fra Roskilde Tekniske Skole og har selvfølgelig nørdet lidt ekstra derhjemme.
Frederik elsker når der lander en udviklingsopgave på hans bord.

Alexander Wybrandt

WEBDESIGNER

Alexander er en alsidig grafiker med fokus på design, illustration, branding og web-udvikling.

Han kombinerer de seneste design trends med sin egen forståelse af hvad der fanger det menneskelige øje. Illustration, farve og minimalisme – Det er hvad der gør hans projekter anderledes.

Nicolai Byø Friis

MULTIMEDIE INTEGRATOR ELEV

Nicolai er ham, der kan det hele når det kommer til koder og grafik. Han er uddannet web-integrator og har IT-supporter grundforløb.

Han har ikke været hos Nordic Custom Made længe endnu, men er allerede helt med på sine daglige opgaver. Han har super godt styr på sine koder, som faktisk også er hans yndlingsting at foretage sig til daglig hos Nordic Custom Made – Og så er Nicolai i øvrigt fantastisk god til at kommunikere med sine kunder.

Sean Krossing

PROGRAMMØR

Sean er super god til det med kode, design og WordPress. Han elsker når tingene bare kører, og synes det fedeste er, når man får løst et problem, man har siddet fast i i flere dage.

Før han kom til Nordic Custom Made lavede Sean hjemmesider fra bunden til egne kunder samt lavede freelancing og IT-support.

Han er selvlært udvikler, og vi er bare så glade for, at han er hos Nordic Custom Made nu.

 

Jannik Mygind

FRONTEND-UDVIKLER

Jannik er ham der skræddersyr løsninger, så det passer perfekt til kundens behov – alt lige fra at udvikle plugins og temaer, til i sidste ende at få det hele til at se godt ud.

Han har tidligere været selvstændig, samt været partner og medejer med Kåre hos DejligLama, der startede i 2009. Jannik har desuden været en del hos konsultationsfirmaer, men har hele vejen igennem været frontend-udvikler, for han er vild med det han laver.

Jannik synes det fedeste er, at få lov at udvikle, forbedre og få det hele til at fungere alt efter dit behov!

Philip Larsen

STUDIEMEDHJÆLPER

Philip nynner altid – og det gør det bare lidt lettere at komme gennem nogen af de gentagelsesopgaver (copy/paste), som ofte lander på hans bord.

Han er spritny… så mere info kommer senere 🙂