OPDATERINGSABONNEMENT


Livrem og seler. Det er så helt igennem forfærdeligt hvis uheldet pludselig sker og du ikke har en backup. Forebyg uheldet ved at tegne et opdateringsabonnement.

WordPress er et OpenSource CMS, der løbende bliver udviklet og opdateret – bl.a. med henblik på hele tiden at være så sikkert som muligt. Mange af opdateringerne er vigtige i forhold til sikkerhed og undgå hackerangreb og derfor er det en rigtig god idé altid at have den nyeste version af WordPress installeret. Det samme gør sig gældende for de forskellige plugins og temaet jeres side er bygget op med.

Ofte er det ganske uproblematisk at opdatere WordPress, plugins og tema, men vi oplever desværre også, at der ind i mellem opstår konflikt mellem nogle af elementerne, der gør at en side pludselig forsvinder eller ikke ser ud som den plejer efter en opdatering – og derfor er det super super vigtigt, at der altid tages en fuld backup af din side inden en opdatering.

Hos Nordic Custom Made tilbyder vi et opdateringsabonnement, hvor vi tjekker jeres side 1 gang om måneden for opdateringer og sørger for at installere dem på forsvarlig vis.

Et opdateringsabonnement hos Nordic Custom Made ApS koster 450,- ekskl. moms pr. måned.

Vi har brug for

  • en administratoradgang til jeres side
  • eventuelle licensnøgler til plugins og tema
  • adgang via ftp
  • adgang til mysql-databasen