Så er WordPress 6.0 kommet ud

Nogle sider bliver opdateret automatisk – enten fordi indstillingerne er sat sådan eller fordi webhotellet gør det – andre sider skal man selv ind og opdatere. Uanset så er det vigtigt at holde sin side opdateret og tjekke den igennem når den er opdateret.

Heldigvis ser det ud til at denne opdatering er forholdsvis problemfri – men det er individuelt fra side til side, hvor problemfri eller problemfyldt en opdatering kan være. Der er mange parametre, der spiller ind – bl.a. hvilke temaer og plugin, der benyttes og om siden jævnligt opdateres.

Vi oplever ofte at mange ikke opdaterer deres side, for “den kører jo fint” – desværre er det så bare en større opperation det øjeblik, den ikke længere kører fint. Og hvis man samtidig ikke lige har fået taget backup jævnligt, så er det ikke sikkert at siden kan reddes. Derfor opfordrer vi altid til at man tager en backup og opdaterer sin side minimum en gang om måneden + tjekker den igennem efter opdateringen.

Ved du, at det ikke er noget du får gjort, så gør vi det gerne for dig. Du kan læse om vores opdateringsabonnement her.

Jeg vil ikke her komme med en længere gennemgang af hvad ændringerne i den nye WordPress 6.0 er – kun kort påpege at det primært er ændringer til Gutenberg og så nogle bug fixes. Der er allerede rigtig mange artikler om den nye version og I kan læse WordPress’ eget indlæg om opdateringen her.

Skal du igang med opdatering nu, så kan du lytte til Arturo O’Farrill, som har lagt navn til opdatering, her.

God arbejdslyst.

Nyheder

Hvad søger du efter?

Kopier et WordPress-site over til et andet webhotel

Nu’ det jul igen og nu’ det jul igen…