Skemaer til hastighedstest

Det er ikke altid nemt at holde styr på sine hastighedstest – og ofte ligner min blok, at den har været i nærheden af en gal matematiker med en doktors håndskrift…

Men hastighedstest er vigtige – og det giver ret god mening at have styr på sine noter, for der bliver normalt testet flere sider (f.eks. forside og indlægsside), mange gange og med forskellige værktøjer – og hvad var det nu lige man havde ændret siden sidste test…

For at have nogenlunde styr på vores test, har vi lavet to skemaer, som du kvit og frit kan downloade og printe (vi arbejder på en version man kan udfylde online også).

Vi bruger ofte flere skemaer til en test, både fordi vi tester med forskellige værkstøjer, tester flere sider på et site og laver forskellige ændringer som vi måler på.

Vi plejer at teste med disse værktøjer:

Nogen gange er det rart med god plads til noter og andre gange skal vi bare have overblik over testresultaterne – derfor har vi lavet to forskellige skemaer. Du skal bare klikke på billedet af det skema du gerne vil benytte, så åbner en pdf, du kan printe.

Hent hastighedstest-skema med mulighed for kommentar
Hent hastighedstest-skema med mulighed for at skrive resultater fra alle tre værktøjer

Nyheder

Hvad søger du efter?

Oprydning af Elementor formular­indsendelser

Sommerferie