Foreningshus med arrangement-kalender og billetsalg

Skælskør har virkelig mange meget aktive foreninger – det betyder også et foreningshus med masser af liv.
Udført:
2021
Ydelser:
Budget:
1/5
Teknologier:
WordPress, Elementor Pro, EventOn, Mailpoet

Det Røde Pakhus huser mange foreningers forskellige arrangementer til glæde for byens borgere. Med deres nye hjemmeside har de fået en hjemmeside, hvor det er nemt at se hvad der sker hvornår, hvem der er målgruppe, arrangør og evt. købe billet.

Tidligere var der et stort arbejde i at lægge et arrangement i kalenderen – ofte fik man kun en dato og måske en titel, men ikke så mange andre oplysninger. Dette arbejde er ny automatiseret, så når en forening booker huset, så kan de samtidig beskrive hele arrangementet, linke til billetkøb, lægge billede op og aftale rengøring og nøgleoverlevering. Det eneste Pakhusets webansvarlige skal er at godkende og udgive arrangementet.

Det er kun foreninger der er godkendt af Slagelse kommune, der kan oprette arrangementer.

Der er desuden oprettet en ekstra kalender – bare til foreningerne, så de kan se hvornår huset er reserveret, for langt de fleste gange skal huset klargøres før og efter et arrangement.

Der er også oprettet en nyhedsbrevsfunktion, så interesserede kan få besked om hvilke arrangementer der er i næste måned. Dette nyhedsbrev er sat op med Mailpoet, så det er nemt at oprette det direkte fra sitet uden at skulle ind i 3. parts systemer.

Det Røde Pakhus står selv for alt vedligehold mm. i dag,

Nyheder

Hvad søger du efter?

Oprydning af Elementor formular­indsendelser

Sommerferie