Når det giver mening at lave et website til en app

Brugervenlighed er nøgleordet når vi snakker om Høreklinikken. Og i dette tilfælde gav det rigtig god mening at kigge App-vejen for at få størst mulig brugervenlighed for Høreklinikkens patienter.
Udført:
2022
Budget:
5/5
Teknologier:
AppPresser, AppStore, Google Play, WordPress, WooCommerce.

Høreklinikkens primære patientgruppe er ældre mennesker og derfor skal alt være enormt enkelt og intuitivt at gå til. Høreklinikken.dk er på overfladen en simpel hjemmeside – men proppet med funktioner som bookingsystem, bestillingssystem, journalsystem og meget meget mere.

I dag har de fleste ældre ret godt styr på telefonen, mens en computer ikke er det som de får tændt oftest. Derfor ønskede Høreklinikken at lægge nogle af de dele af deres system, der var direkte målrettet patienterne ud som en app.

Vi har – i samarbejde med Høreklinikken – gennemgået hvilke dele af websiden, der var behov for på en app – og det resulterede i at patienterne via app’en (som kræver login) kan

  • Bestille propper, filtre og batterier (de får kun vist de produkter, der hører til deres apparat)
  • Se detaljer om deres eget høreapparat
  • Se deres kommende aftaler
  • Se vejledninger
  • Blive viderestillet til fjernservice/kontrol af egne apparater hos de relevante leverandører (f.eks. Oticon og Bernafon)

Høreklinikken.dk er bygget i WordPress med WooCommerce og en masse specialudvikling. App-delen er en videreudbygning af websitet hvor vi har benyttet AppPresser til at bygge den.

Appen kan hentes via Google Play og AppStore.

Nyheder

Hvad søger du efter?

Sommerferie

Ryd op i din MailPoet-liste automatisk og overhold GDPR!