Nyt design og bedre mersalg

Kalundborg-skov-park-have.dk har fået et luftigere design og en bedre builder
Udført:
2022
Budget:
4/5
Teknologier:
Elementor Pro, WordPress, WooCommerce

Vores skønne kunde siden 2014 har en webshop med fuld fart på. Kalundborg-skov-park-have.dk er et site, der løbende er blevet udviklet – både med hensyn til funktioner, men også design. Denne gang var opgaven at få et nyt design implementeret.

Deres tidligere side var bygget i WP Bakery og nu har vi bygget sitet op med Elementor.

Noget af det som er super vigtigt for dem er mersalg – og for noget tid siden lavede vi en mersalgsfunktion som kunne vise virkelig mange produkter i forskellige kolonner på en enkelt produktside og med mulighed for at lægge direkte i kurv uden at skifte side til det andet produkts side. Denne funktion ville de gerne bibeholde, men med en anden styling, da produktsiderne ofte blev meget lange og en smule rodede at se på. Det nye design har gjort deres produktsider “lettere” i udtrykket, men samtidig givet mulighed for flere informationer.

Kurv og kasse er også blevet mere overskuelligt og der er kommet artikler på siden.

Derudover har vi ændret på deres “ordbogsfunktion”, så de ikke længere selv behøver at sætte link på de ord, de gerne vil have ordbogs-popup på. Nu opretter de bare ordbogs-opslaget, vælger hvilke ord, der skal aktiveres og bum, så er der ordbogsopslag ved hover på de udvalgte ord på hele sitet.

Nyheder

Hvad søger du efter?

Sommerferie

Ryd op i din MailPoet-liste automatisk og overhold GDPR!