Nyt design og logisk struktur

RH Pumper havde en side med meget indhold – rigtig meget indhold. Men det var ikke altid lige nemt at finde det man skulle bruge.
Udført:
2022

Kunde:
RH Pumper Engineering

Budget:
2/5
Teknologier:
WordPress, Elementor, Custom Post types, Advanced Custom Fields

En af de helt store opgaver vedr. et nyt site til RH Pumper var strukturering. Det var vigtigt at siden gav et godt overblik over hvad RH Pumper tilbyder – både af ydelser, men også af materiel.

Efter mange møder – primært med henblik på at forstå deres forretning – fik vi udarbejdet et overblik hvor vi lavede skabeloner til henholdsvis Ydelser, Brands og Cases – med interne links, så det var nemt at gennemskue hvilke brands, der benyttes til hvilke ydelser og eksemplificeret gennem cases.

Skabelonerne fik RH Pumper tilsendt og de har brugt dem til at få bygget deres tekster op så de er ensartet på tværs af sitet. Vi har løbende lagt ind når vi modtog – og tilpasset når det viste sig at de havde et behov, der ikke matchede skabelonen.

Resultatet er et site der er struktureret og ikke mere låst i opbygningen end at RH Pumper til hver en tid vil kunne tilpasse det deres unikke behov.

Et vigtigt element var at de gerne ville have store billeder – og heldigvis har RH Pumper et fantastisk billedarkiv.

Vi har desuden hjulpet RH Pumper med at få ryddet op i deres mange domæner og webhoteller.

RH Pumper vil gerne selv kunne vedligeholde indholdet – men ønsker at have os som backup og til at håndtere de tekniske opdateringer fremadrettet.

Nyheder

Hvad søger du efter?

Ryd op i din MailPoet-liste automatisk og overhold GDPR!

Kopier et WordPress-site over til et andet webhotel