Oplæg om GA4 d. 6. juli – Digitale Skælskør

Vil du gerne blive klogere på den nye GA4 (afløseren til Google Analytic UA)? Jeg holder oplæg i Skælskør d. 6. juli kl. 19 – og alle er velkomne.

Jeg har skrevet et par blogindlæg om GA4 her på siden, men nogle gange er det rart at sidde ansigt til ansigt og få det forklaret. Derfor holder jeg et oplæg d. 6. juli kl. 19-21 i Det Røde Pakhus i Skælskør om hvorfor det er vigtigt og hvordan du kommer godt i gang.

Oplægget er det samme som jeg holdt for Kalundborgegnens Erhvervsråd. Og der er plads til spørgsmål og hands on – så husk computer.

Alle er velkomne, men af hensyn til kaffe-produktion vil jeg være rigtig glad hvis du vil tilmelde dig nedenfor.

 

Nyheder

Hvad søger du efter?

Oprydning af Elementor formular­indsendelser

Sommerferie