Imponerende chat-robot koder og alt muligt

Google er din ven – men jeg tror jeg har fået en bedre ven….

For ikke så længe siden udkom en ny chat-robot, som er ret så smart, hvis du spørger mig. Den hedder ChatGPT og kommer med overraskende gode svar.

Jeg har testet den med alle mulige spørgsmål lige fra om rugbrød skal opbevares i køleskabet, hvordan man siger “jeg ved det ikke” på ærøsk og hvad CSS er (jeg ved det godt, men bad den forklare det så min bedstemor også forstod det – og brugte det så på vores Ordbog).

Frederik har selvfølgelig testet den i forhold til kode og var ret så imponeret – og det fik mig til også at teste om den kunne lave en knap i HTML og CSS. Her kan I se resultatet:

Jeg legede lidt videre og fik den også til at kode et bevægeligt element:

DR har også skrevet en længere artikel om hvad den er i stand til – f.eks. hvordan den kan læse eksamensopgaver på ret højt niveau.

Den er dog ikke uden fejl! F.eks. spurgte jeg om der var noget lakrids, der var bedre end andet i forhold til blodtryk – her skrev den at lakrids kan SÆNKE blodtrykket. Jeg tvivler på min læge er enig 😉

Så vær kritisk når I benytter den – præcis som I skal være kritiske når I googler.

Nyheder

Hvad søger du efter?

Ryd op i din MailPoet-liste automatisk og overhold GDPR!

Kopier et WordPress-site over til et andet webhotel